Bijlessen gids

Terug naar Bijlessen startpagina

Start  »  Gids  »  B  »  Bijlessen  »  Bijlessen algemeen

Bijlessen algemeen gids

Bijlessen gids
Uw banner op deze locatie?
Advertentie info
Uw banner op deze locatie? Advertentie info

1. Bijles web
Advertenties voor zoeken en geven van bijles en huiswerkbegeleiding voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs, beroepsonderwijs en hobby.

http://www.bijlesweb.nl

2. Bijlesbureau StudentsPlus
Individuele en vakinhoudelijke bijlessen aan huis, door een student! Supersnel te regelen en meer dan betaalbare bijlessen in heel Nederland. Bijna 10 jaar ervaring en ruim 10.000 tevreden klanten en 30.000 bijlesgevers!

http://www.studentsplus.nl

3. Huiswerkbegeleiding Wageningen
Huiswerkbegeleiding en bijles in Wageningen door leerlingen van het Pantarijn

http://www.huiswerkbegeleidingwageningen.nl

4. Leer-kracht.biz
Naast huiswerkbegeleiding biedt leer-Kracht ook privéles en coaching aan. Afhankelijk van uw vraag of de vraag van uw kind, stellen we tijdens een vrijblijvend intakegesprek -zoals ook voorafgaat aan de huiswerkbegeleiding- samen de doelstellingen

http://www.leer-kracht.biz/bijles.php

5. ProStudy bijles Groningen
ProStudy Bijles Groningen is een snel groeiend bijles instituut voor middelbare scholieren. ProStudy biedt je kwalitatief hoogstaande prive les voor een betaalbare prijs. Prostudy is opgericht om middelbare scholieren te helpen bij het behalen van hun

http://www.prostudy.nl

6. Reteach Studiebegeleiding Veldhoven
Reteach geeft bijlessen in alle vakken op alle niveaus voor leerlingen van basisonderwijs, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs. We houden intensief contact met ouders via een digitaal leerlingvolgsysteem.

http://www.reteach.nl

7. Studiekring - Bijles - Huiswerkbegeleiding
Studiekring : Het instituut voor huiswerkbegeleiding en bijles

http://www.studiekring.nl/bijles

8. StudySkills
StudySkills verzorgt al meer dan twee jaar bijles voor middelbare scholieren. StudySkills werkt met een vernieuwend en laagdrempelig concept, waarmee wij vrijwel elke leerling kunnen voorzien van bijles. Wij bieden het scherpste tarief.

http://www.studyskills.nl

9. Timgo Bijles
Sinds kort heb ik zelf een bijlesinstituut opgericht, genaamd Timgo Bijles. De bijlesleerkrachten van Timgo Bijles zijn studenten op een HBO-lerarenopleiding en daarnaast zijn zij allen in het bezit van een VOG-verklaring.

http://www.timgo.nl/